Heb je wel eens pech gehad met je leaseauto? Het kan iedereen overkomen, ook als je een zakelijke shortlease hebt. Het is belangrijk om te weten wat je moet doen in zo’n situatie, zodat je snel weer op weg kunt. In deze blog geven we je een aantal tips over wat te doen na pech met je leaseauto.

De eerste stappen

Als je pech hebt met je leaseauto, is het belangrijk om zo snel mogelijk veilig aan de kant van de weg te stoppen. Zet je alarmlichten aan en plaats een gevarendriehoek op ongeveer 30 meter achter je auto. Probeer vervolgens de oorzaak van de pech te achterhalen. Misschien is het iets kleins wat je zelf kunt oplossen, zoals een lekke band. In dat geval kun je gebruik maken van de pechhulp die bij je zakelijke shortlease is inbegrepen.

Shortlease prive van EasyRent

Als de pech niet zelf op te lossen is, is het tijd om contact op te nemen met de pechhulp van je leasebedrijf. Bij EasyRent bieden we ook shortlease prive aan. Dit betekent dat je als particulier ook gebruik kunt maken van onze shortlease diensten. Onze pechhulp is 24/7 bereikbaar en zorgt ervoor dat je snel weer op weg kunt. Mocht de auto niet ter plekke gerepareerd kunnen worden, dan wordt er voor vervangend vervoer gezorgd.

Voorkom pech in de toekomst

Natuurlijk wil je in de toekomst pech met je leaseauto voorkomen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten plegen aan de auto. Bij EasyRent zorgen we ervoor dat al onze leaseauto’s goed onderhouden zijn en regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast is het ook belangrijk om goed op te letten tijdens het rijden en eventuele waarschuwingssignalen niet te negeren. Zo kun je problemen in een vroeg stadium opsporen en voorkomen dat je met pech langs de weg komt te staan.

Geniet van zorgeloos rijplezier

Pech met je leaseauto is nooit leuk, maar met de juiste voorbereiding en hulp kun je snel weer op weg. Bij EasyRent begrijpen we hoe belangrijk het is om zorgeloos te kunnen rijden. Daarom bieden we niet alleen zakelijke shortlease aan, maar ook shortlease prive van Easyrent voor particulieren. Zo kun je genieten van de voordelen van een leaseauto zonder je zorgen te maken over onverwachte kosten bij pech. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje op onze website!